מתכון לסלט פלפלים אדומים, טעים, דל בקלוריות, ומעשיר כל ארוחה. המתכון טבעוני ומתאים לטבעוניים שבינינו.
הגמבה (פלפל אדום) עשירה בבטא קרוטן ואלפא קרוטן, ויטמין A, נוגדי חימצון וויטמין C. השום מעולה להורדת כולסטרול ולחיזוק המערכת החיסונית.
המצרכים:
4 גמבות גדולות וטריות
2 שיני שום
מיץ מחצי לימון גדול
מעט מלח (לטעום).
סבלנות
אופן ההכנה:
מכניסים לתוך טוסטר אובן או תנור את הגמבות ל – 220 מעלות, נותנים להם להשחים מכל הצדדים (מידי פעם הופכים), ורואים איך הן אט אט מאבדות מהנפח שלהן.
כשהגמבות רכות, מוציאים אותן, ומניחים להן להתקרר בקערה.
לאחר מכן, קולפים את הקליפה הדקה, וחותכים לחתיכות.
מוסיפים את מיץ הלימון, השום (אפשר לכתוש או לפרוס) ומעט מלח.
זהו! הטעם! שיגעון, טעים, מגוון כל ארוחה ומעשיר אותה. מס' הקלוריות בסלט מועט מאוד, והשום מעולה להורדת כולסטרול ולחיזוק מערכת החיסון.