מתכון בריא לדג דניס בתנור/טוסטר אובן

מתכון לדג דניס אפוי. דג הדניס הוא מקור מעולה לחלבון, זהו דג עסיסי וטעים.
כשמוסיפים לדג פטריות, שום ורוזמרין נותנים לו גם טעם ארומטי, חזק וטעים, וכמובן סגולות נוספות. הרוזמרין מחדד את הזיכרון, משפר את הספיגה של הויטמינים, השום מפחית את הכולסטרול ומחזק את מערכת החיסון.

מתכון בריא לדג דניס אפוי

מתכון בריא לדג דניס אפוי. דג הדניס הוא מקור מעולה לחלבון. הרוזמרין מחדד את הזיכרון, משפר את הספיגה של הויטמינים, השום מפחית את הכולסטרול ומחזק את מערכת החיסון.

המצרכים:
דגי דניס שלמים ומנוקים
כמה שיני שום
ענפי רוזמרין
חבילת פטריות שמפניון טריות חצויות.
2 כפות שמן זית
מעט מלח ומעט פלפל לבן

אופן ההכנה:
בקערה – חותכים כל שן שום ל 4 חתיכות קטנות, חותכים את הפטריות, מוסיפים את שמן הזית, מעט פלפל לבן ומעט מלח. מערבבים.
פותחים את בטן הדג ומכניסים את התערובת מהקערה. אם נשאר מעט מהתערובת, ניתן להשאיר בתבנית.
מוסיפים מעט מים לתבנית (כרבע כוס) ומכניסים לתנור, עד שמריחים את הדגים (בערך 20 דקות). מוציאים ונהנים.

תגובות

תגובות

Posted in מתכון בריא | Tagged , , , , , , | Leave a comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים